Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Πρόβλεψη με 100% Επιτυχία - Άννα Βίσση στην Eurovision




Πρόβλεψη με 100% Επιτυχία για την Άννα Βίσση στην Eurovision

Στις 31/03/2006 έγινε μια πρόβλεψη από τους Γ. Σφακιανάκη και Ν. Δόξα που αφορούσε την βραδιά της Eurovision, και το αποτέλεσμα του τελικού νικητή και της Άννας Βίσση
.
Και όμως το Παγκρήτιο Κέντρο για μια ακόμη φορά βγήκε αληθινό με την αποκλειστική για το Entercity.gr πρόβλεψη τους, από την μεριά μας θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε που είχαμε την αποκλειστικότητα στην δημοσίευση της πρόβλεψης αυτής και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν να προβλέπουν με τέτοια επιτυχία για όλους εμάς...

Διαβάστε τι πρόβλεψαν οι Γ. Σφακιανάκης και Ν. Δόξας στις 31/03/2005
Επικεντρωθείτε στα σημαντικά σημεία πρόβλεψης τους παρακάτω

Πολύ σωστά προβλέψαμε νωρίτερα σε αποκλειστική μας έγγραφη πρόβλεψη στις 28/03/2006 που διαθέσαμε στο Εntercity.gr, όπως θα διαβάσετε στο κείμενο που ακολουθεί, για το αποτέλεσμα της 20/5/2006 για την ΕUROVISION, για την Άννα Βίσση και για το απρόβλεπτο αποτέλεσμα του τελικού νικητή.


Η νευρική της ενέργεια είναι δύναμη και συγχρόνως αδυναμία στο ωροσκόπιο της. Το ζώδιο την βοήθα να βλέπει φιλοσοφικά την ζωή, πράγματα και ανθρώπους και παράλληλα να διαθέτει μια ευχέρεια λόγου.
Ο πλανήτης Ουρανός στο ωροσκόπιο της την βοήθα από την θέση του Λέοντα να εξουσιάζει τις μάζες μέσα από το θέαμα την καλλιτεχνία.
Επίσης της επιτρέπει να είναι το είδωλο ή το σύμβολο του σεξ για την νεολαία αλλά και μεγάλο πλήθος ατόμων.
Εκρηκτική επαναστατική απρόβλεπτη δημιουργώντας τους δικούς της κωδικούς επικοινωνίας με τις μάζες και απορρίπτοντας ότι είναι ταμπού στην κοινωνία Βλέπει από την δική της ευρύτερη σκοπιά τα πράγματα.
Εκφράζοντας αυτά με ένα τρόπο ριζοσπαστικό και επαναστατικό στην θεωρία και στην πράξη.
Εφέτος 2006 έχει την δυσκολία να είναι σε συνοδό ο Ουρανός της με τον διερχόμενο Κρόνο να κάνει επίσης τετράγωνο με τον νότιο δεσμό της άτυχης συγκυρίας της στιγμής και ακόμη ο ήλιος της να πλησιάζει την ημέρα διαγωνισμού αυτά τα ουράνια σώματα με τετράγωνο.
Η σελήνη της ημέρας στο ζώδιο των Ιχθύων δεν επιτρέπει την καλύτερη ψυχολογική διάθεση καθώς δημιουργεί τετράγωνο με το ζώδιο του Τοξότη {ξένες χώρες} οι άλλοι λαοί άνθρωποι.
Τούτο φανερώνει επίσης την σκληρότητα και την αδικία που θα υποστεί.
Καθώς και κάποιο έκτακτο περιστατικό συμβάν στην συμμετοχή ερμηνείας στον διαγωνισμό.
Το ωροσκόπιο της φανερώνει ότι είναι άτομο μεταρρυθμιστικό και τούτο θα το κάνει πράξη με μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα της αρχές 2008 με αποκορύφωμα το 2009 σημαντική επιτυχία.
Η μεγάλη αγάπη της για την μουσική που συγχρόνως αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για την ίδια να ήρεμη ψυχικά της χαρίζει την τάση στην μουσική σύνθεση και ερμηνεία τραγουδιών.
Θα είναι εκπληκτική σε ταμπεραμέντο στις 20 Μάιου του 2006 αλλά εκείνα τα μυστικά κτυπήματα που θα δεχθεί από τους άλλους είναι αξεπέραστα θανατηφόρα για την βράδια με αρκετή ίντριγκα και συνωμοσία καθώς θα είναι σκεπασμένα με ένα πέπλο μυστήριου που αυτό σημαίνει μυστικές ανατροπές της τελευταίας στιγμής και έκπληξη στο κοινό χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν.
Από την αριθμολογία συμπεραίνουμε για την βράδια 20 Μάιου 2006 μαζί με την αριθμολογικη εξέταση του ονόματος της ένα άθροισμα που συμβολίζεται με το νούμερο 2 ψυχικός αριθμός
Ο μήνας Μάιος αποτελεί μια δύσκολη περίοδο στην ζωή της, η ημέρα Σάββατο διαγωνισμού επίσης δύσκολη μέρα
.
Το 2006 δεν είναι ευνοϊκή χρονιά σύμφωνα με το έτος γεννήσεως της.
Μοναδικό της θετικό στοιχείο ο αριθμός δυο αυτό ίσως σημαίνει πολλά….μαζί και τα παράγωγα του αριθμού δυο
Η νευρική της ενέργεια είναι δύναμη και συγχρόνως αδυναμία στο ωροσκόπιο της. Το ζώδιο την βοήθα να βλέπει φιλοσοφικά την ζωή, πράγματα και ανθρώπους παράλληλα να διαθέτει μια ευχέρεια λόγου.

. Η νευρική της ενέργεια είναι δύναμη και συγχρόνως αδυναμία στο ωροσκόπιο της. Το ζώδιο την βοήθα να βλέπει φιλοσοφικά την ζωή, πράγματα και ανθρώπους παράλληλα να διαθέτει μια ευχέρεια λόγου. Η νευρική της ενέργεια είναι δύναμη και συγχρόνως αδυναμία στο ωροσκόπιο της. Το ζώδιο την βοήθα να βλέπει φιλοσοφικά την ζωή, πράγματα και ανθρώπους παράλληλα να διαθέτει μια ευχέρεια λόγου.
Η νευρική της ενέργεια είναι δύναμη και συγχρόνως αδυναμία στο ωροσκόπιο της. Το ζώδιο την βοήθα να βλέπει φιλοσοφικά την ζωή, πράγματα και ανθρώπους παράλληλα να διαθέτει μια ευχέρεια λόγου.


Θα ευχηθούμε στην Άννα Βίσση από καρδιάς να ανατρέψει τις προβλέψεις μας, το βράδυ 20 Μάιου 2006 με μια νίκη μοναδική για την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου